Natančno in kvalitetno pranje vozil

Pri nas poskrbimo za celovito zunanje ročno pranje vašega vozila, kar pomeni:

  • najprej temeljito speremo vozilo z visokotlačnim čistilcem.
  • nato nanesemo čistilo na najbolj izpostavljene dele,
  • sledi šamponiranje vozila,
  • odstranjevanje mušic in ostale nesnage.
  • čiščenje platišč (s posebnimi čistili za platišča)
  • voskanje vozil
  • vozilo temeljito speremo in skrbno obrišemo

Pri delu smo maksimalno skrbi in se posvetimo tudi detajlom  (npr. brisanje vrat vrat kabine in prtljažnega prostora). Brisanje zaključimo s čiščenjem stekel z zunanje strani. Za zaključek pa naredimo še nanos premaza oziroma zaščite pnevmatik.  In vaše vozilo zopet zasije ?

zunanje čiščenje avtomobila

Vrhunska čistila in prijazni zaposleni

Pri delu dajemo posebno pozornost čistilom, kjer uporabljamo samo čistila priznanih dobaviteljev. Prav tako imamo stalen ter usposobljen kader z dolgoletnimi izkušnjami na področju nege vozil, ki vas bo vedno pričakal z nasmeškom in se maksimalno potrudil da naše prostore zapustite maksimalno zadovoljni (tako z storitvijo kot tudi odnosom).

In vaša pot bo takoj prijetnejša…?

Poskrbite za vaše vozilo

kot bi poskrbeli zase

Pripeljite ga v novo avtopralnico, kjer bomo vašemu jeklenemu konjičku hitro in učinkovito povrnili ves sijaj – kot ob nakupu.

Online rezervacija

Zaupajo nam tudi znane osebnosti

ZANESLJIVI IN HITRI

Ročni avtopralnici Qlandia Novo mesto za blišč svojega jeklenega zaupajo tudi znane medijske osebnosti. Med njimi so tudi Danijela Burjan – Buryana, Charnee Bijon Bonno, Jerneja P. Zhembrovskyy.

Zaupajo nam

Za nas, ki smo bili svoje jeklene konjičke vajeni čistiti doma pred garažo, razpeljevali vse te silne cevi in uporabljali čistila, je tole TOP. Je priročno, enostavno, ima odličen efekt in na koncu koncev je tudi zelo ugodno. Uživam v negovanju avta, kadar želim in kakor sam želim. Na mojih “šlaufih” in sesalcih doma se nabira prah, saj jih ne uporabljam več.

Jaka Blažič, Dob pri Domžalah

Poslovne obveznosti me tedensko popeljejo na dolenjski konec in v Novo Mesto, zato ta čas vedno izkoristim tudi za pranje svojega avta v avtopralnici Qlandia Novo mesto. Moj jekleni konjiček vedno znova zasije od zunaj in od znotraj, da o prijaznem osebju, ki ga zagotovo odlikuje natančnost, sploh ne govorim. Toplo priporočam!

Jerneja P. Zhembrovskyy, Modna stilistka in oblikovalka, blagovna znamka »The Lie«

Ročna avtopralnica Qlandia je odlična izbira za naše potrebe. Ker imajo urejeno logistiko glede naročanja, prevzema in dostave avtomobilov, prihranimo tudi dragocen čas. Poleg službenih vozil sem jim zaupal tudi svoje osebno vozilo.

Drago Gavranovič, Direktor Commex service group

Po zaslugi avtopralnice Qlandija se naši novi in rabljeni avtomobili bleščijo 🙂 zato, z veseljem sodelujemo z njimi…

Avtohiša Križman d.o.o., Novo mesto

Vi po vaših nakupih.

QLANDIA NOVO MESTO

Vaš jekleni konjiček pa na najboljšo stilsko preobrazbo v mestu. Ročna avtopralnica Qlandiji Novo mesto.

031 70 90 70