Samopostrežna avtopralnica Qulanida Novo mesto.
Vse dni v letu (24/7)

Če želite, si lahko vaše vozilo operete tudi sami, saj vam nudimo samopostrežni avtomat, pa tudi samopostrežni sesalec. Obratujemo 24 ur na dan in vse dni v letu. Samopostrežna avtopralnica  delujejo brez dotika vozila in odstrani tudi najtrdovratnejšo umazanijo.

V času obratovanja ročne avtopralnice, pa lahko pri nas kupite tudi izdelke iz hobby programa za čiščenje in nego vašega vozila. S tem boste naredili dve korsitni stvari hkrati; Vi se boste razgibali, vaše vozilo pa bo zopet čisto.

samopostrežna avtopralnica

Darilni boni

Iščete primerno darilo za vaše poslovne partnerje, prijatelje ali ljubljene osebe? Privoščite jim brezhibno čisto vozilo.

Naroči darilni bon
Naroči darilni bon
darilni bon pranje avtomobila

Zaupajo nam tudi znane osebnosti

ZANESLJIVI IN HITRI

Ročni avtopralnici Qlandia Novo mesto za blišč svojega jeklenega konjička zaupajo tudi znane medijske osebnosti. Med njimi so tudi Danijela Burjan – Buryana, Charnee Bijon Bonno, Jerneja P. Zhembrovskyy.

Zaupajo nam

Za nas, ki smo bili svoje jeklene konjičke vajeni čistiti doma pred garažo, razpeljevali vse te silne cevi in uporabljali čistila, je tole TOP. Je priročno, enostavno, ima odličen efekt in na koncu koncev je tudi zelo ugodno. Uživam v negovanju avta, kadar želim in kakor sam želim. Na mojih “šlaufih” in sesalcih doma se nabira prah, saj jih ne uporabljam več.

Jaka Blažič, Dob pri Domžalah

Poslovne obveznosti me tedensko popeljejo na dolenjski konec in v Novo Mesto, zato ta čas vedno izkoristim tudi za pranje svojega avta v avtopralnici Qlandia Novo mesto. Moj jekleni konjiček vedno znova zasije od zunaj in od znotraj, da o prijaznem osebju, ki ga zagotovo odlikuje natančnost, sploh ne govorim. Toplo priporočam!

Jerneja P. Zhembrovskyy, Modna stilistka in oblikovalka, blagovna znamka »The Lie«

Ročna avtopralnica Qlandia je odlična izbira za naše potrebe. Ker imajo urejeno logistiko glede naročanja, prevzema in dostave avtomobilov, prihranimo tudi dragocen čas. Poleg službenih vozil sem jim zaupal tudi svoje osebno vozilo.

Drago Gavranovič, Direktor Commex service group

Po zaslugi avtopralnice Qlandija se naši novi in rabljeni avtomobili bleščijo 🙂 zato, z veseljem sodelujemo z njimi…

Avtohiša Križman d.o.o., Novo mesto

Vi po vaših nakupih.

QLANDIA NOVO MESTO

Vaš jekleni konjiček pa na najboljšo stilsko preobrazbo v mestu. Ročna avtopralnica Qlandiji Novo mesto.

031 70 90 70

Poskrbite za vaše vozilo

kot bi poskrbeli zase

Pripeljite ga v novo avtopralnico, kjer bomo vašemu jeklenemu konjičku hitro in učinkovito povrnili ves sijaj – kot ob nakupu.

Online rezervacija